Slagerij Traiteur Jacobs

Vers vlees

Blonde d’Aquitaine

De Blonde d’Aquitaine is een vleestypisch rundveeras dat in begin jaren ’60 van de twintigste eeuw is gefokt in de Franse streek Aquitaine (Aquitanië). De Blonde is een kruising tussen verschillende rassen, namelijk de Garonne, Quercy en de Blonde van de Pyreneeën. Daarnaast heeft de Blonde d’Aquitaine ook bloed van de Limousin en Charolais door zijn aderen stromen.

De Blonde d’Aquitaine is vooral een mooie koe om in de weide te zien grazen. De vacht heeft de kleur van tarwe Goudgeel tot lichtbruin. Ook draagt het prachtige horens.

In de zeventiger jaren is dit ras geïmporteerd naar Nederland waar met name in Twente veel boeren overgingen op dit ras, in de eerste plaats vanwege hun zachtaardige karakter, dat tot uiting komt in hun beschermende moedereigenschappen.

Je ziet dan ook vaak de kalveren naast de moeder lopen.

Dit komt de duurzaamheid van het vlees ten goede.

Black Angus

Probeer eens ons Black Angus rundvlees!

Black Angus is één van de bekendste rassen van het rundvlees in Schotland, bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige, zilte smaak. Dit Highland ras met zijn kenmerkende lange zwarte haren en hoorns is vooral bekend om zijn marmering en sappigheid. Black Angus is het snelst groeiende ras van runderen op de Britse eilanden, die de groeiende vraag van consumenten naar kwaliteitsrundvlees met de garantie en de zekerheid van kwaliteit weerspiegelt.

Dit rundvlees is iets rijper wat de heerlijke smaak creëert. Dit vlees onderscheidt zich dus met name in smaak, maar ook in marmering. De dieren worden minimaal 100 dagen hoofdzakelijk gevoed met maïs en corn. Dit zorgt voor de heerlijke en sappige smaak van het vlees.


VIT

Bij Vleesvee Integratie Twente staat het welzijn van de dieren voorop: rust, ruimte en zuivere lucht. Dit is de basis voor het lekkere stukje vlees bij u op tafel. De dieren lopen in de zomer buiten in de wei, binnen in de stal hebben ze genoeg ruimte en de kalfjes kunnen zogen bij de moederkoe.

Al decennia lang levert VIT topkwaliteit rundvlees. Doordat zij eigen mesterijen hebben, samenwerkingen met veehouders in de omgeving en een eigen kleinschalig slachthuis in de regio, kunnen ze de constante hoge kwaliteit waarborgen.

De 5 garanties van VIT
  • Respect voor het dier
  • Ruime diervriendelijke stallen
  • 's Zomers de koeien in de wei
  • Kalfjes zogen bij de moederkoe
  • Kleinschalig slachthuis in Oldenzaal

Scharrel Kip

Eindelijk: heerlijke scharrelkip voor een eerlijke prijs.

Goed nieuws voor liefhebbers van pure smaak. De scharrelkippen zijn afkomstig uit Nederland.en ze zijn voor een vriendelijke prijs. Ontdek het zelf: bewust en lekker.

Wij verkopen de scharrelkippen uit onze oven of vers in onze winkel.

Ons assortiment

In ons assortiment vindt u van hele kip tot kippen bouten.

Lamsvlees

Wij verkopen vers Hollands lamsvlees, uitsluitend van topkwaliteit.

Lamsvlees op bestelling leverbaar.

  • Lamskotelet
  • Lamsbout (plakken)
  • Lamsworstjes
  • Lamsgehakt
  • Lamsrollade

Al ons lamsvlees kan naturel, gekruid en gemarineerd geleverd worden.

Kalfsvlees

Wij verkopen vers Hollands kalfsvlees. Het kalfsvlees wordt bewerkt en uitgesneden in eigen slagerij

Kalfsvlees is op bestelling leverbaar.

  • Kalfsentrecote
  • Kalfsoester
  • Kalfsschnitzel
  • Kalfsgehakt
  • Kalfslever
  • Kalfsschenkel (o.a. voo osso buco)

Al ons kalfsvlees kan naturel, gekruid en gemarineerd geleverd worden.

Wild

Wild is een heerlijk vleessoort voor een luxe diner. Er is veel keuze, wat dacht u van konijn, fazant, hert, wild zwijn of haas.
Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u om tijdig te bestellen


Gildevarken


Smaakvoller, natuurlijker en (h)eerlijk vlees.


Bestel online

Bestel eenvoudig en snel in onze webshop! Kies voor afhalen in de winkel of bezorgen op vrijdag of zaterdag.
Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Naar de shop

Jacobs Foodservice

Met de modernste apparatuur bereiden wij uw maaltijd: warm, koelvers of vriesvers. Onze maaltijden zijn rijk aan vitaminen en hebben een laag cholesterol gehalte. Tevens zijn de ingrediënten met zorg uitgekozen.

Lees meer

Openingstijden

MaandagMa 13.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.30 t/m 14.00 uur
ZondagZo t/m

Slagerij Traiteur Jacobs

Slagerij Traiteur Jacobs

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.