Barbecuespecialiteiten
Wij bieden het gehele jaar door de lekkerste barbecuespecialiteiten. Van traditionele producten zoals saté en vleesfakkels, tot luxe specialiteiten zoals biefstukspiesen en varkensoesters, tot heerlijk dry-aged vlees! Graag helpen wij u bij het samenstellen van uw barbecuemenu. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken.
Bekijk heerlijke barbecuerecepten >>
Standaard barbecue
Prijzen per stuk.
Saté (varkenshaas) | € 2,25 |
Shaslick (varkenshaas) | € 2,49 |
Vleesfakkel | € 1,79 |
Barbecueworst | € 1.10 |
Hamburger | € 1,75 |
Hamsteak | € 1,69 |
Grillers | € 3.60 Per 3 stuks |
Kipsaté | € 2.10 |
Hawaïspies | € 2.25 |
Lange ritter | € 1,79 |
Prijzen per 100 gram.
Gemarineerde karbonade | € 1.85 |
Gemarineerd speklapje | € 1,69 |
Varkensoester | € 1,89 |
Kipfilet (scharrel) | € 1,79 |
Drumstick (voorgegaard) | € 1.15 |
Spare ribs (voorgegaard) | € 1,79 |
Luxe vleesspecialiteiten
Prijzen per 100 gram.
Entrecôte (met kruidenboter) | € 3.20 |
T-bone steak | €3.50 |
Rib-eye steak | € 3.50 |
Maxima steak | € 3.20 |
Biefstukspies | € 2,99 |
Souflaki spies | € 2,99 |
Carne de la Pandillas | € 2,89 |
Mixed spies | € 2,59 |
Medaillionspies | € 2,25 |
Kip-mignon | € 1,89 |
Lamskotelet | € 2,79 |
Entrecôte burger (per stuk) | € 2.29 |
Kalfs entrecôte | € 4,60 |
Kalfs rib-eye | € 3,89 |
Kalfsoester | € 3,89 |
Visspecialiteiten
Prijzen per stuk (tenzij anders vermeld).
Zalmbrochette | € 2,95 |
Garnalenspies | € 2,95 |
Visbrochette | € 2,95 |
Zalmmoot met dille in aluminiumfolie |
€ 3,25 Per 100 gram |
Slow food
Een groot stuk vlees op de barbecue is heerlijk en gemakkelijker te bereiden dan u denkt. Met de lekkerste vleesspecialiteiten maakt u het buitenkoken nog lekkerder en specialer. Lees meer >>
Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke runder rib-eye of een côte de boeuf.
Dry-aged vlees (6 weken gerijpt)
Prijzen per 100 gram.
Rib-eye | € 5,50 |
Entrecôte | €6,50 |
Prime-rib | € 5,50 |
Cóte de boeuf | € 5,50 |
T-bone steak | € 5,50 |
Skin verpakte steaks (Diepvries)
Prijzen per kilo.
Chateaubriand D.V. | € 64,95 |
T-bone steak 4 cm D.V. | € 34,95 |
Brisket D.V. | € 24,95 |
Club Steak 4 cm D.V. | € 24,95 |
Côte de Boeuf 4 cm D.V. | € 34,95 |
Entrecôte 4 cm D.V. | € 34,95 |
Rib-eye 4 cm D.V. | € 34,95 |
Flat Iron Steak D.V. | € 34,95 |
Picanha D.V. | € 24,95 |
Flank Steak D.V. | € 24,95 |
Maminha D.V. | € 24,95 |
Bavette D.V. | € 24,95 |
Champrib m/been D.V. | € 19,95 |
Longhaas D.V. | € 24,95 |
Barbecue salades
Opgemaakte salades zijn verkrijgbaar vanaf € 5,50 per persoon.
Prijzen per 100 gram.
Rundvleessalade | € 1,09 |
Kartoffelsalade | € 0,99 |
Zalmsalade | € 1,79 |
Pasta pesto bianco | € 1,29 |
Rauwkostsalade | € 1,35 |
Gemengde fruitsalade | € 1,75 |
Barbecue sauzen
Prijzen per 100 gram.
Knoflooksaus | € 0,99 |
Zigeunersaus | € 0,99 |
Cocktailsaus | € 0,99 |
Satésaus | € 0,99 |
Shoarmasaus | € 0,99 |
Ravigottesaus | € 0,99 |
Kruidenboter (diverse smaken) | € 1,49 |
Potje satésaus Verstegen (per stuk) | € 3,25 |
Brood specialiteiten
Prijzen per stuk.
Frans stokbrood wit | € 2,00 |
Italiaans stokbrood | € 1,95 |
Boerenbruin stokbrood | € 2,00 |
Breekbrood bruin of wit | € 3,95 |
Diverse ciabatta's | € 3,45 |
Vegetarische specialiteiten
Prijzen per stuk.
Groenteschijf | € 1,75 |
Gevulde paprika | € 2,49 |
Groentespies | € 1,75 |
Pofaardappel met kruidenboter in aluminiumfolie | € 2,49 |
Creatief tafelen
Gezellig samen creatief tafelen. Wij hebben diverse schotels voor u samengesteld. Bekijk voor meer informatie onze pagina.

Jacobs Foodservice
Met de modernste apparatuur bereiden wij uw maaltijd: warm, koelvers of vriesvers. Onze maaltijden zijn rijk aan vitaminen en hebben een laag cholesterol gehalte. Tevens zijn de ingrediënten met zorg uitgekozen.
