Slagerij Traiteur Jacobs

Nieuws

Als je Slagerij Jacobs binnenloopt dan weet je, hier worden geen standaardproducten gemaakt. In de woorden van de derde generatie Jacobs slager, Thomas Jacobs. ‘Ik verkoop goed vlees of geen vlees, een tussenweg is er niet.’ Een rijke geschiedenis, gecombineerd met een toekomstgericht team, levert unieke kwaliteitsproducten op, waarvan een speciale selectie nu ook bij PLUS Huls van den Nieuwboer verkrijgbaar is.

Moderne ambacht

Nog altijd wordt er buikspek gedroogd. ‘we hebben tegenwoordig veel ambitieuze producten, maar het proces van bijvoorbeeld buikspek maken is niet veranderd. Mijn vader deed het net zo als zijn opa en zo doe ik het nu nog. Het maken van rauwe ham, runderrookvlees en worsten was vroeger meer handwerk. Machines hebben wel wat dingen overgenomen, maar het ontbijtspek wordt nog altijd met de hand gezouten zoals vroeger in de kelder. De familierecepten zitten in mijn hoofd.’

Jacobs worst in de PLUS koar

Als ondernemer staat bij mij vooral de zorg voor de gemeenschap centraal, zoals aandacht voor de klant en het ambacht. Team Huls van den Nieuwboer denkt er hetzelfde over en zo hebben wij elkaar gevonden. De kwaliteitsproducten van Jacobs, gemaakt van lokaal slachtvee, in de worstmakerij aan de Azelosestraat, zijn een rijke aanwinst in ons assortiment. Van Grillworst tot smulstoffen en van steekproducten tot maaltijden.


Bestelwagen

Wij hebben een nieuwe gekoelde bestelwagen voor het rondbrengen van onze maaltijden en andere bestellingen!

Onze specialiteiten bij  Plus in Borne

Onze specialiteiten vindt u ook bij de supermarkt Plus Huls van den Nieuwboer in Borne.

1 april 2022

De nieuwe menuboekjes zijn per 1 april 2022 weer aanwezig. Ze staan vol met heerlijke verse en gezonde maaltijden.

1 februari 2022

Sinds 1 februari 2022 zijn er bij de lokale supermarkt, Huls van den Nieuwboer, diverse specialiteiten van ons verkrijgbaar.  Vertrouwd en ambachtelijk lekker!

Nieuw in ons assortiment

  • Bornese rib
  • Cordon bleu

Oorkonde

Wij hebben een oorkonde ontvangen voor onze wildpaté. Daarnaast kreeg onze grillworst een eervolle vermelding.

Dry aged beef

Vanaf medio juni hebben wij dry aged beef in ons assortiment. Dry Aged Beef is heerlijk vlees dat door het rijpingsproces zijn unieke smaak krijgt.

Papieren tasjes

Sinds 1 januari hebben wij papieren tasjes in plaats van plastic tasjes. Daarnaast verpakken wij ons vlees nu ook in papieren zakken.

Slow food

Slow food is de nieuwe manier om vlees te bereiden. Een groot stuk vlees op de barbecue is heerlijk en gemakkelijker te bereiden dan u denkt. Met de lekkerste vleesspecialiteiten maakt u het buitenkoken nog lekkerder. U vindt in ons assortiment verschillende heerlijke grote stukken vlees. Vraag gerust naar de mogelijkheden en bereidingswijze in onze winkel.  Lees meer >>


Creatief tafelen

Gezellig samen creatief tafelen. Wij hebben diverse schotels voor u samengesteld. Bekijk voor meer informatie onze pagina.

Lees meer

Jacobs Foodservice

Met de modernste apparatuur bereiden wij uw maaltijd: warm, koelvers of vriesvers. Onze maaltijden zijn rijk aan vitaminen en hebben een laag cholesterol gehalte. Tevens zijn de ingrediënten met zorg uitgekozen.

Lees meer

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
​​​​​​​Wij zijn de gehele zomer doorlopend geopend met onze gebruikelijke openingstijden.

Slagerij Traiteur Jacobs

Slagerij Traiteur Jacobs

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.