Slagerij Traiteur Jacobs

Barbecue

Slagerij Traiteur Jacobs heeft alles in huis voor een geslaagde en vooral lekkere barbecue. Wij helpen u graag bij uw keuze en geven u graag de juiste adviezen over het bereiden van onze BBQ-specialiteiten.

Wij bieden het gehele jaar door de lekkerste barbecuespecialiteiten. Van traditionele producten zoals saté en vleesfakkels, tot luxe specialiteiten zoals biefstukspiesen en varkensoesters, tot heerlijk dry-aged vlees! Graag helpen wij u bij het samenstellen van uw barbecuemenu. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Specialiteiten

Niet alleen hebben wij heerlijke vlees-, vis- en vegetarisch specialiteiten. Ook salades, sauzen en brood kunt u halen voor uw barbecuefeest.

Lees meer >>

Pakketten

Wij hebben heerlijke pakketten voor u samengesteld. Deze kunnen zo compleet als u wenst. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Lees meer >>

Specials

Originele special voor op de barbecue! En een recept voor uw eigengemaakte knoflooksaus.

Lees meer >>

Verhuur en tips

Niet alleen de lekkerste specialiteiten kunt u bij ons verkrijgen, ook kunnen een scala van artikelen verzorgen wij om uw barbecue compleet te maken!

Lees meer >>

Recepten

Diverse recepten om uw stukje vlees zo smakelijk mogelijk te bereiden.

Lees meer >>

Folder

In de folder treft u onze barbecue specialiteiten aan. Vragen of specifieke wensen? Vraag het ons!

Bekijk de folder >>

Buffetten

Bent u met een groep van 25 personen of meer en bent u op zoek naar een heerlijk buffet? Wij kunnen diverse buffetten leveren, samengesteld in overleg.

Lees meer

Jacobs Foodservice

Met de modernste apparatuur bereiden wij uw maaltijd: warm, koelvers of vriesvers. Onze maaltijden zijn rijk aan vitaminen en hebben een laag cholesterol gehalte. Tevens zijn de ingrediënten met zorg uitgekozen.

Lees meer

Openingstijden

MaandagMa 13.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m

Slagerij Traiteur Jacobs

Slagerij Traiteur Jacobs