Dry-aged vlees
Het laten rijpen van vlees geeft extra smaak aan het product. Dit zogenaamde 'dry-aging' gebeurd in een speciale koelcel. Bij dit proces wordt het vocht op een lage temperatuur langzaam onttrokken uit het vlees, waardoor de natuurlijke enzymen het spierweefsel afbreken. Door het afbreken van het spierweefsel wordt het vlees alleen maar smaakvoller en door het vochtverlies blijft de smaak behouden.
In ons dry-aged assortiment
- Entrecote zonder been
- Rib-eye aan stuk
- Prime-rib steak zonder been
- Côte de boeuf
- Porterhouse steak
- T-bone steak
Creatief tafelen
Gezellig samen creatief tafelen. Wij hebben diverse schotels voor u samengesteld. Bekijk voor meer informatie onze pagina.

Jacobs Foodservice
Met de modernste apparatuur bereiden wij uw maaltijd: warm, koelvers of vriesvers. Onze maaltijden zijn rijk aan vitaminen en hebben een laag cholesterol gehalte. Tevens zijn de ingrediënten met zorg uitgekozen.
