Slagerij Traiteur Jacobs

Vier maal Goud met ster!
Een kroon op het werk van Slagerij Traiteur Jacobs

PERSBERICHT

Tijdens de Noordelijke Slagers Manifestatie in Zwolle werden vakwedstrijden gehouden. Slager Thomas Jacobs uit Borne, heeft in deze wedstrijd een bijzondere prestatie neergezet. Zijn ambachtelijke rookworst - droge worst - hausmacher en boeren rauwe ham zijn allen met goud èn ster bekroond.

Vakwedstrijd

De N.S.M. vakwedstrijden gelden als één van de meeste prestigieuze van Nederland. De ambachtelijke producten worden gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters uit het bedrijfsleven en docenten uit de vakopleidingen voor Food. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op smaak, uiterlijk, presentatie en originaliteit.

Ambacht

Door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden onderscheidt de slager zich. Slager Thomas Jacobs benadrukt dat hij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit zijn, heeft de slager met deze nationale vakwedstrijd daadwerkelijk bewezen.

Buffetten

Bent u met een groep van 25 personen of meer en bent u op zoek naar een heerlijk buffet? Wij kunnen diverse buffetten leveren, samengesteld in overleg.

Lees meer

Jacobs Foodservice

Met de modernste apparatuur bereiden wij uw maaltijd: warm, koelvers of vriesvers. Onze maaltijden zijn rijk aan vitaminen en hebben een laag cholesterol gehalte. Tevens zijn de ingrediënten met zorg uitgekozen.

Lees meer

Openingstijden

MaandagMa 13.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m

Slagerij Traiteur Jacobs

Slagerij Traiteur Jacobs