Slagerij Traiteur Jacobs

Dry-aged vlees

Het laten rijpen van vlees geeft extra smaak aan het product. Dit zogenaamde 'dry-aging' gebeurd in een speciale koelcel. Bij dit proces wordt het vocht op een lage temperatuur langzaam onttrokken uit het vlees, waardoor de natuurlijke enzymen het spierweefsel afbreken. Door het afbreken van het spierweefsel wordt het vlees alleen maar smaakvoller en door het vochtverlies blijft de smaak behouden.

In ons dry-aged assortiment

  • Entrecote zonder been
  • Rib-eye aan stuk
  • Prime-rib steak zonder been
  • Côte de boeuf
  • Porterhouse steak
  • T-bone steak

Buffetten

Bent u met een groep van 25 personen of meer en bent u op zoek naar een heerlijk buffet? Wij kunnen diverse buffetten leveren, samengesteld in overleg.

Lees meer

Jacobs Foodservice

Met de modernste apparatuur bereiden wij uw maaltijd: warm, koelvers of vriesvers. Onze maaltijden zijn rijk aan vitaminen en hebben een laag cholesterol gehalte. Tevens zijn de ingrediënten met zorg uitgekozen.

Lees meer

Openingstijden

MaandagMa 13.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m

Slagerij Traiteur Jacobs

Slagerij Traiteur Jacobs