Slagerij Traiteur Jacobs

Borne op z'n Best

Zondag 9 april 2017 is het weer zover: Borne op z'n best. Al vele jaren een evenement van formaat waarmee Borne meer dan 30.000 bezoekers verwelkomt. Tientallen vrijwilligers zijn nu al volop bezig om er weer een daverend succes van te maken, zo ook de sponsorcommissie.

Wij sponsoren ook door middel van onze (barbecue-) specialiteiten en broodjes braadworst en ham.


Vol programma

Alom in het centrum – op pleinen, in straten en in kerken – treden koren, orkesten, bands en dansgroepen op. Op de Bolkshoek (het plein voor AH) is er de kunstmarkt Kunst in Borne waar kunstliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Kunstenaars uit de wijde regio en ook uit Duitsland – Kunst in Borne werkt samen met Kunst am Schloss van Ahaus - tonen er hun beeldhouwwerken, schilderijen en sieraden.

De beentjes los

Op het plein vóór het Kulturhus wordt ook dit jaar het zogenaamde Borne Bal gevierd. Iedereen kan aanschuiven, meedansen en de pasjes onder de knie proberen te krijgen, op een dansvloer die is omzoomd door een terras in Franse stijl waar eerlijke, heerlijke fingerfood en speciaalbiertjes geserveerd worden.

En meer ...

Vaste onderdelen van Borne op z’n Best zijn verder de boekenmarkt, de brocante, de creamarkt en het jeugdplein vol leuke dansoptredens en kinderactiviteiten. De gezellige terrassen en de koopzondag completeren de dag. Kortom, de 9e april bruist het weer in Borne!

Lees meer op www.hetbestevanborne.nl

Buffetten

Bent u met een groep van 25 personen of meer en bent u op zoek naar een heerlijk buffet? Wij kunnen diverse buffetten leveren, samengesteld in overleg.

Lees meer

Jacobs Foodservice

Met de modernste apparatuur bereiden wij uw maaltijd: warm, koelvers of vriesvers. Onze maaltijden zijn rijk aan vitaminen en hebben een laag cholesterol gehalte. Tevens zijn de ingrediënten met zorg uitgekozen.

Lees meer

Openingstijden

MaandagMa 13.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m

Slagerij Traiteur Jacobs

Slagerij Traiteur Jacobs