Slagerij Traiteur Jacobs

Barbecue specials

Bekijk ook onze barbecuefolder >>

Groot vlees - lekker op de barbecue

Een groot stuk vlees op de barbecue is heerlijk en gemakkelijker te bereiden dan u denkt. Met de lekkerste vleesspecialiteiten maakt u het buitenkoken nog lekkerder. Een barbecue met deksel is ideaal voor het roosteren van een mooi stuk groot vlees. Daarmee krijgt u namelijk het meest smakelijke resultaat. Natuurlijk krijgt u van ons een bereidingsadvies zodat uw vlees op de juiste wijze bereid kan worden. Maar we hebben hier alvast enkele smakelijke tips.

Runder rib eye

Haal het vlees 4 uur voor bereiding uit de koelkast. Kruid het stuk vlees met een mengsel van: olijfolie, peper en zout. Gebruik een kerntemperatuurmeter in het hart van het vlees. Grill de ribeye mooi goudbruin op de barbecue die goed verhit is. Wanneer de kerntemperatuur de 35 graden aangeeft kan het vlees van de barbecue. Laat het even 10 minuten in folie rusten. Een heerlijk mals stuk vlees.

Côte de Boeuff

Haal het vlees 4 uur voor bereiding uit de koelkast. Kruid het stuk vlees met een mengsel van: olijfolie, peper en zout. Lekker grof mag. Gebruik een kerntemperatuurmeter in het hart van het vlees. Grill de runderrib mooi goudbruin op de barbecue die goed verhit is. Wanneer de kerntemperatuur de 35 graden aangeeft kan het vlees van de barbecue. Laat het even 10 minuten in folie rusten. De smaak van de runderrib aan het been is net wat voller dan ribeye. Dat komt door de ribben in het vlees. Erg lekker!


3 lekkere sparerib tips

Lekker gegrilde spareribs mogen niet ontbreken op de barbecue. Heerlijke malse kluifjes die je lekker met je handen eet. Natuurlijk leveren wij de lekkerste spareribs, naturel of gemarineerd, maar wanneer u zelf wilt marineren, dan hebben wij enkele smakelijke  suggesties voor fantastische marinades. U kunt ons altijd om het juiste bereidingsadvies vragen zodat u de lekkerste spareribs kunt bereiden op uw eigen barbecue.

Zoet hartig

Meng 2 dl. ketchup, 2 eetlepels keukenstroop en soyasaus, 3 tenen geperste knoflook, een halve eetlepel citroensap, 1 theelepel
chilipoeder en gemberpoeder en een mespunt kruidnagel. Laat de spareribs minstens 2 uur marineren.

Argentina BBQ

Meng 100 ml. olijfolie, 4 teentjes geperste knoflook, 1 gesneden chillipeper zonder zaadjes, 3 eetlepels wijnazijn, 2 eetlepels verse
oregano, 100 gram peterselie en een snufje zout en peper. Pureer het in de keukenmachine. Laat de spareribs minstens 2 uur marineren.

Whisky BBQ

Meng 250 ml. ketchup, 150 ml. whisky, 150 ml. wijnazijn, 2 eetlepels worcestershire saus, 4 eetlepels mosterd, 4 tenen geperste knoflook, 4 lepels gedroogde uien en bastardsuiker in een
pan met dikke bodem. Koken tot een dikke saus. Afkoelen en klaar. Minstens 2 uur marineren.

Knoflooksaus maken!

Ingrediënten
  • 8 teentjes knoflook
  • 2 eidooiers
  • 1 el mosterd
  • 5 dl zonnebloemolie
  • Peper van de molen
  • Zout
Bereidingswijze

Pel de lookteentjes en snij ze middendoor. Breng water aan de kook en kook hierin de teentjes gedurende 1 minuut. Haal ze uit het water, breng opnieuw water aan de kook en kook ze  opnieuw 1 minuut, herhaal dit  nog twee maal. Doe de knoflook in een hoge, smalle  pot. Voeg er de eierdooiers en de mosterd aan toe.  Kruid het met peper van de molen en zout. Zet er de staafmixer in en mix alles glad. Giet er al mixend de  olie bij.  Proef of de kruiding goed is.

Buffetten

Bent u met een groep van 25 personen of meer en bent u op zoek naar een heerlijk buffet? Wij kunnen diverse buffetten leveren, samengesteld in overleg.

Lees meer

Jacobs Foodservice

Met de modernste apparatuur bereiden wij uw maaltijd: warm, koelvers of vriesvers. Onze maaltijden zijn rijk aan vitaminen en hebben een laag cholesterol gehalte. Tevens zijn de ingrediënten met zorg uitgekozen.

Lees meer

Openingstijden

MaandagMa 13.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m

Slagerij Traiteur Jacobs

Slagerij Traiteur Jacobs