Slagerij Traiteur Jacobs

Winterbarbecue

Ook in het najaar en in de winter is het heel leuk om te barbecuen! Doe dit bijvoorbeeld onder een veranda, met een heater en een mooie buitenkeuken! Of kies voor de keramische barbecue, zoals een barbecue green egg en ga voor slow cooking!

Slagerij Traiteur Jacobs heeft alles in huis voor een geslaagde en vooral lekkere barbecue. Wij helpen u graag bij uw keuze en geven u graag de juiste adviezen over het bereiden van onze BBQ-specialiteiten.

Specialiteiten

Niet alleen hebben wij heerlijke vlees-, vis- en vegetarisch specialiteiten. Ook salades, sauzen en brood kunt u halen voor uw barbecuefeest.

Lees meer >>

Pakketten

Wij hebben heerlijke pakketten voor u samengesteld. Deze kunnen zo compleet als u wenst. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Lees meer >>

Specials

Originele special voor op de barbecue! En een recept voor uw eigengemaakte knoflooksaus.

Lees meer >>

Verhuur en tips

Niet alleen de lekkerste specialiteiten kunt u bij ons verkrijgen, ook kunnen een scala van artikelen verzorgen wij om uw barbecue compleet te maken!

Lees meer >>

Recepten

Diverse recepten om uw stukje vlees zo smakelijk mogelijk te bereiden.

Lees meer >>

Folder

In de folder treft u onze barbecue specialiteiten aan. Vragen of specifieke wensen? Vraag het ons!

Bekijk de folder >>

Buffetten

Bent u met een groep van 25 personen of meer en bent u op zoek naar een heerlijk buffet? Wij kunnen diverse buffetten leveren, samengesteld in overleg.

Lees meer

Jacobs Foodservice

Met de modernste apparatuur bereiden wij uw maaltijd: warm, koelvers of vriesvers. Onze maaltijden zijn rijk aan vitaminen en hebben een laag cholesterol gehalte. Tevens zijn de ingrediƫnten met zorg uitgekozen.

Lees meer

Openingstijden

MaandagMa 13.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m

Slagerij Traiteur Jacobs

Slagerij Traiteur Jacobs